Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

11
Thu, Aug
68 New Articles

Consiliul Județean desfășoară lucrări de întreținere, cu asfaltare pe sectoare, pe DJ 103Z Micești

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj derulează lucrări de întreținere, cu asfaltare pe sectoare, pe drumul județean 103Z Micești.

Lucrările de întreținere, în ansamblu, vizează un sector de drum în lungime de peste 9,5 kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 0+000 și 9+560. Acestea se vor finaliza cu asfaltarea tronsonului care deservește zona de case a localității Micești.

În această fază a lucrărilor are loc așternerea stratului de balast stabilizat, ca fază premergătoare asfaltării.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Îmbunătăţirea infrastructurii acestui drum judeţean contribuie la asigurarea unui trafic rapid şi în condiţii de siguranţă pentru locuitorii din zonă, precum şi a unui acces facil la drumul national 1, pe direcția Tureni, iar apoi spre municipiile Cluj-Napoca sau Turda”. 

În prealabil, pe toată lungimea sectorului de drum vizat de lucrările de întreținere, au fost executate operațiuni constând în tăierea vegetației și a lăstărișului din vecinătatea platformei drumului, plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, completarea acostamentelor, refacerea terasamentelor, realizarea fundației din blocaj de piatră brută, reprofilarea drumului cu cilindrare cu și fără adaos de material, reprofilarea drumurilor laterale cu cilindrare.

Totodată, au fost realizate lucrări constând în înlocuirea și prelungirea de podețe precum și refacerea timpanelor podețelor și a camerelor de cădere.

Biroul de presă
19 octombrie 2021

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS