Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Mon, Jul
89 New Articles

CÂMPIA TURZII. Strada Dr. Ioan Rațiu intră în reabilitare. Astăzi, 25 octombrie 2021, accesul către cartierul Șarât se va face exclusiv prin strada Vasile Goldiș

Administraţie
Tools
Typography

Strada Dr. Ioan Rațiu intră într-un proces amplu de asfaltare, care va fi executat pe tronsonul cuprins între calea ferată și intersecția cu străzile Călărașilor, respectiv Simion Bărnuțiu, din cartierul Șarât.

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniențe rezultate ca urmare a lucrărilor, însă acestea sunt de maximă importanță pentru asigurarea fluenței și a traficului rutier în cartierul Șarât.

Diseară, după finalizarea asfaltării în zona căii ferate, accesul către Cartierul Șarât va fi reluat și pe strada Dr. Ioan Rațiu.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS