Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

CÂMPIA TURZII. Plățile online, recomandarea autorităților în această perioadă

Administraţie
Tools
Typography

În contextul noilor reglementări pentru diminuarea impactului de risc epidemiologic, contribuabilii care doresc să-și achite taxele și impozitele către Primăria Municipiului Câmpia Turzii, să depună declarații online sau să-și descarce certificat de atestare fiscală pot face acest lucru prin intermediul serviciilor online.

Tot ce trebuie să faceți este să accesați: https://platformacetateni.campiaturzii.globalpay.ro/cetatean-login/index

Vă reamintim că în incinta clădirilor Primăriei Municipiului Câmpia Turzii vor putea intra doar cetățenii care dețin un certificat valid de vaccinare sau trecere prin boală COVID-19!

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS