Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

Primăria Turda: În atenția locuitorilor municipiului Turda!

Administraţie
Tools
Typography

Având în vedere noile reglementări cu privire la accesul persoanelor în instituțiile publice, vă aducem la cunoștință că au fost stabilite puncte de preluare a cererilor și pentru cetățenii nevaccinați.

În cazul în care nu dețineți certificat verde și trebuie să depuneți documente care nu pot fi depuse electronic, vă puteți prezenta la următoarele puncte:

➡ Biroul Unic - a fost stabilit punctul de preluare a cererilor, în spatele clădirii, camera 5, unde cererile sunt preluate la geam.

➡Primăria Municipiului Turda și Registrul Agricol –la intrarea în curtea Primăriei a fost deschisă poarta de lângă barieră pentru a avea acces la camera 32 (Registrul Agricol) și inspectori taxe și impozite, persoane fizice și juridice.

➡Evidența Populației - se amenajează accesul persoanelor prin curtea interioară din spatele clădirii (din strada Andrei Șaguna).

Pe această cale, facem apel către toți cetățenii Turzii să respecte măsurile igienico sanitare impuse la nivel național.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS