Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Cristian Matei, la un an din noul mandat | VIDEO

Administraţie
Tools
Typography

Dragi turdeni,

Astăzi se împlinește un an de când am depus jurământul pentru funcția de primar pentru mandatul 2020-2024. Acest fapt s-a datorat votului de încredere pe care mi l-ați acordat pentru a continua dezvoltarea Turzii. Câștigarea alegerilor este primul pas, dar munca de după este cea care face diferența.

Perioada 2020-2021 a însemnat asfaltarea și modernizarea a 56 de străzi și curți interioare. Dacă anul 2020 l-am încheiat cu record absolut de modernizare a 31 de străzi, anul acesta, până la această oră, avem 25 de străzi transformate, iar încă 19 șantiere deschise, dintre care, cel puțin încă 7 vor fi finalizate până la sfârșitul anului.

În perioada următoare vom continua modernizarea străzilor, aceasta rămânând una dintre prioritățile administrației locale. De asemenea, prin actualele și viitoarele proiecte, continuăm investițiile în sectoarele cheie precum infrastructură, sănătate, educație și turism.  

Dacă până acum am demonstrat că un oraș preluat în paragină poate fi reconstruit, în continuare, alături de echipa mea, vom demonstra că la Turda #SePoate ca un oraș să fie dezvoltat la cele mai înalte standarde.

Alături de fiecare turdean am fost întotdeauna și voi continua să fiu, prin fapte, nu vorbe!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS