Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Primăria Turda: În atenția asociațiilor de proprietari din municipiu

Administraţie
Tools
Typography

Primăria Municipiului Turda intenționează să demareze pregătirea documentațiilor tehnice suport pentru cereri de finanțare care vizează accesarea de fonduri europene destinate eficientizării energetice a clădirilor de locuințe.

Pentru întocmirea dosarului de accesare a acestor fonduri avem nevoie să inventariem asociațiile de proprietari care doresc să beneficieze de fonduri pentru anveloparea și reabilitarea clădirilor de locuințe.

Astfel, rugăm reprezentanții asociațiilor interesate să transmită o solicitare fie pe adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., fie la Ghișeul Unic, Piața 1 Decembrie 1918 nr. 31-33.

În solicitare vă rugăm să precizați cel puțin următoarele: numele și adresa asociației, adresă de e-mail, numărul de apartamente al asociației și dacă blocul ce urmează a fi supus reabilitării termice conține una sau mai multe asociații.

De asemenea, vă rugăm să anexați solicitării un tabel cu exprimarea acordului proprietarului fiecărui apartament component al asociației, precum și precizarea calității fiecărui proprietar (persoană fizică sau persoană juridică).

Cererile depuse de dumneavoastră vor fi analizate în cadrul departamentului finanțări externe, după care veți fi contactați de un reprezentat al primăriei, care vă va oferi toate informațiile necesare pentru parcurgerea următorilor pași.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS