Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Şedinţă online a consiliului local Turda - 19.11.2021

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Local al municipiului Turda se întruneşte în şedinţă extraordinară cu convocare “de îndată” pe 19 noiembrie la ora 10.00.

Ordinea de zi a şedinţei cu desfăşurare online este următoarea:

1. Probleme ale Direcției Economice;
1.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind  rectificarea bugetului pe anul 2021.- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

2. Probleme ale Direcției Strategie și Dezvoltare Locală;
2.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind aprobarea participării UAT Municipiul Turda la Programul privind cresterea eficientei energetice și gestionarea inteligenta a energiei în cladirile publice și aprobarea DALI și a principalilor indicatori tehnico-economici aferenți obiectivului de investitți: « Cresterea eficienței energetice în clădirea amplasată în str. Ștefan cel Mare nr. 6 – municipiul Turda, județul Cluj ».
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS