Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

17
Wed, Apr
106 New Articles

Cristian Matei asigură: “Continuăm proiectul de modernizare a parcelei eroilor români din Cimitirul Eroilor”

Administraţie
Tools
Typography

Lucrările de reabilitare demarate în vederea restaurării mormintelor și operelor comemorative de război presupun realizarea unor ziduri de sprijin din beton armat și reabilitarea unor porțiuni degradate din zidurile de piatră naturală. Astfel, la aceasta dată sunt în curs de execuție armarea, cofrarea și turnarea betonului în zidurile de sprijin noi propuse.

De asemenea, prin acest proiect, peste 200 de cruci vor fi restaurate prin curățare, elementele deteriorate vor fi înlocuite, iar ulterior se vor vopsi și inscripționa.

Deși în acest moment întreaga zonă este un adevărat șantier, după finalizarea lucrărilor, acest loc cu o încărcătură istorică de neprețuit pentru noi toți va fi de nerecunoscut.  

Valoarea investiției se ridică la aproximativ 172.000 lei.

Acest proiect este posibil și datorită implicării și deschiderii Oficiului Național pentru Cultul Eroilor care vor contribui cu peste 60% din totalul investiției.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS