Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Lumea lui Moş Crăciun, la Galeria “Valer Suciu” din Turda

Administraţie
Tools
Typography

În perioada 6-15 decembrie 2021, Galeria de Artă din Turda devine lumea fermecată a lui Moș Crăciun, unde copiii vor participa la ateliere într-un decor de poveste  pregătit special pentru ei. Totodată vor putea admira Salonul de Iarnă al pictorilor de la Asociația Culturală ,,Filarmonia,, Turda.

PROGRAM ŞI TEMATICĂ ATELIERE:

  • De luni până vineri între orele 16:00 - 19:00
    • 16.00-16.55 - GLOBUL PENTRU BRADUL MEU - confecţionare de globuri
      Dragi copilași, globurile pe care le veți confecționa  vor fi cele mai frumoase ornamente pe brăduțul  vostru de acasă  iar voi veți fi mândri de rezultatul mânuțelor voastre!
    • 17.00-17.55 - CÂNTECE DE CRĂCIUN ÎN LIMBA ENGLEZĂ
      Lectorii vor lucra împreună cu drăguții copii participanți la ateliere , pentru a-i învăța cântecele în limba engleză, omniprezente în perioada Crăciunului. Aceștia le vor explica atât semnificația lor în limba română, cât și istoria acestor cântece.
    • 18.00 - 19.00 - FELICITĂRI DE CRĂCIUN PENTRU CEI DRAGI, SCRISE ÎN LIMBA ENGLEZĂ
      Lectorii  vor scrie împreună cu participanții felicitări pentru cei dragi .Complexitatea acestora va fi adaptată în funcție de vârsta copiilor.
      Părinte, bunic, frate, soră, ce fericit vei fi când copilașul îți va dedica ție felicitarea și ți-o va citi cu glasul lui de clopoțel?
  • Sâmbătă și duminică între orele 10:00-12:00
    • 10.00 - 10.55 - CÂNTECE DE CRĂCIUN ÎN LIMBA ENGLEZĂ
    • 11.00 - 12.00 - FELICITĂRI DE CRĂCIUN PENTRU CEI DRAGI, SCRISE ÎN LIMBA ENGLEZĂ

Atelierele în limba engleză vor fi organizate în colaborare cu Centrul Cambridge pentru Formare Lingvistică S.R.L., organizator de cursuri de limba engleză, care are ca scop pregătirea cursanților la standarde internaționale în ceea ce privește cunoștințele de limba engleză.

Numărul maxim de participanți este de 10 copii, accesul la ateliere este gratuit, iar copiii vor primi materialele necesare pentru activități.

Programările la ateliere se fac în perioada 03.12-10.12, interval orar, 10:00-19:00, la numărul de telefon: 0752.675.603.

Imăportant! La prezentarea copiilor la atelier este necesar să fie semnată anexa pentru părinții/reprezentanții legali ai copiilor beneficiari ai activităților/atelierelor desfășurate la Galeria de Artă cu ocazia Târgului de Crăciun.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS