Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Sprijin al Consiliului Județean Cluj pentru activitatea de prevenire și combatere a consumului de droguri

Administraţie
Tools
Typography

Președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a inițiat un proiect de hotărâre care vizează darea în administrare, cu titlu gratuit, pe o perioadă de cinci ani, a unei cote-părți din imobilul situat în municipiul Cluj-Napoca, strada Stefan Ludwig Roth, nr. 19-21 către Agenția Națională Antidrog. Acesta urmează să fie dezbătut în cadrul ședinței deliberativului județean din data de 21 decembrie a.c.

Prin intermediul acestei măsuri se urmărește asigurarea funcționării eficiente a Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Cluj-Napoca, precum și a Centrului Județean de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Cluj.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Susținem în continuare activitatea de prevenire și combatere a traficului și consumului de droguri, inclusiv prin alocarea resurselor materiale și financiare necesare luptei împotriva acestui fenomen. Ne dorim ca tinerii, în special, să conștientizeze riscurile consumului de asemenea substanțe interzise și să își formeze deprinderi de viață sănătoasă”.

Forul administrativ județean asigură sediul structurii teritoriale antidrog, printr-un contract de comodat cu titlu gratuit, începând cu anul 2005.

De asemenea, Consiliul Județean a sprijinit constant acțiunile antidrog, oferind, printre altele, finanțare pentru derularea unor proiecte precum ABC-ul emoțiilor, Cum să creștem sănătoși, Necenzurat, Mesajul meu Antidrog. Doar în anul 2019, autoritatea județeană a alocat suma de 57.500 RON pentru desfășurarea celor patru programe amintite. Tot în cursul aceluiași an, forul administrativ județean a pus la dispoziția Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Cluj și un număr de patru calculatoare.

Biroul de presă
20 decembrie 2021

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS