Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Thu, May
89 New Articles

Iluminat public performant și prietenos cu mediul înconjurător, la Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii a aprobat inițiativa domnului primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, privind creșterea calității iluminatului public, în cartierele Sâncrai și Insulă din Municipiul Câmpia Turzii.

Valoarea totală a investiției, de 2.307.678,19 lei, va fi suportată din bugetul local.

Prin intermediul proiectului, „Modernizare a iluminatului public în cartierele Insulă și Sâncrai”, corpurile de iluminat clasice, pe becuri, vor fi înlocuite cu unele moderne, bazate pe tehnologie LED. Astfel, lumina emanată de corpurile de iluminat va fi una rece, albă, care va asigura un plus de vizibilitate pe timp de noapte.

De asemenea, consumul de energie electrică va fi scăzut, datorită tehnologiei LED, lucru demonstrat pe străzile din cartierul Blocuri.

„Adaptarea la noile strategii europene, în ceea ce privește protecția mediului și a tehnologiilor inovative ușurează viața cetățenilor, astfel că este de datoria noastră – ca factori de decizie – să căutăm cele mai bune soluții pentru a crește calitatea vieții. Iluminatul public pe LED este unul al viitorului, care combină economia de energie electrică și consumabile, cu îmbunătățirea ambientului nocturn și a vizibilității pe timp de noapte”, afirmă Dorin Nicolae LOJIGAN – primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS