Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Primăria Turda anunţă: “A fost stabilit planul de colectare a deșeurilor în municipiul nostru pentru perioada ianuarie-martie”

Administraţie
Tools
Typography

De asemenea, pentru facilitarea accesului cetățenilor la serviciile operatorului de salubritate au fost stabilite două puncte de lucru, deschise de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 –16:00.

Prima locație se află pe strada Piața Basarabiei, numărul 48 (la intrare în Colegiul Tehnic, unde se plătesc taxele și impozitele locale), iar a doua locație este pe strada Calea Victoriei, numărul 102-104 (zona materna unde se află și punctul de încasare al taxelor și impozitelor locale).

Pentru informații/sesizări cu privire la serviciile companiei de salubritate SUPERCOM îi puteți contacta la adresa de mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau telefonic: 0784.011.325.





BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS