Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

09
Tue, Aug
61 New Articles

Şedinţă extraordinară online la Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 3/06.01.2022, Consiliul Local al muunicipiului Câmpia Turzii a fost convocat în şedinţă extraordinară pentru vineri, 7 ianuarie, la ora 9.00.

Programată a se desfăşura în sistem online, şedinţa are pe ordinea de zi un singur proiect de hotărâre:

  1. Proiect de hotărâre privind acoperirea definitivă din excedentul bugetului local al Municipiului Câmpia Turzii a deficitului secțiunii de dezvoltare pe anul 2021 în sumă de 3.740.551,29 lei și utilizarea excedentului în anul 2022 pentru acoperirea golurilor temporare de casă din excedentul anilor precedenți (Administrarea piețelor)
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS