Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

21
Fri, Jan
124 New Articles

Obiectiv îndeplinit! Începe livrarea autobuzelor hibrid la Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Astăzi, 10 ianuarie 2022, la sediul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii a fost semnat contractul de furnizare a celor 7 autobuze cu propulsie hibrid electric diesel, care vor deservi societății Transport Local Public Câmpia Turzii SRL.

Titularul contractului de furnizare a autobuzelor este societatea, Solaris Bus & Coach Sp.z.o.o, care va pune la dispoziția Municipiului Câmpia Turzii cele 7 autobuze, dotate cu sistem de ticketing și localizare GPS, cel târziu până la data de 10.09.2022.

Valoarea investiției este de 12.390.000,00 lei + TVA și va fi suportată din fonduri europene, în baza proiectului „Infrastructura de transport public și măsuri pentru mobilitate alternativă în Municipiul Câmpia Turzii” – aflat în implementare.

„Marcăm astăzi o nouă premieră pentru Municipiul Câmpia Turzii. Avem companie de transport public, vom avea un parc auto de 7 autobuze hibrid NOI și un sistem de transport public propriu, pentru prima dată în municipiul nostru. Aștept cu nerăbdare livrarea autobuzelor, de către partenerii de la Solaris și sunt convins că feedback-ul pe care îl vom primi de la cetățeni va fi extraordinar. După operaționalizarea autobuzelor, acestea vor circula, în prima etapă doar în interiorul Municipiului Câmpia Turzii”, afirmă Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Autobuzele livrate de societatea Solaris Bus & Coach Sp.z.o.o deservesc mai multe municipii mari din România, iar calitatea acestora este recunoscută la nivel internațional, atât în ceea ce privește fiabilitatea, cât și siguranța.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS