Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

28
Sat, May
98 New Articles

Şedinţă ordinară la Câmpia Turzii pe 27 ianuarie. Vezi ordinea de zi!

Administraţie
Tools
Typography

Consiliuul Local al  municipiului Câmpia Turzii a fost convocat în şedinţă ordinară pentru joi, 27 ianuarie, la ora 13.00.

Iată ordinea de zi a şedinţei care va avea loc în sala de şedinţe a Palatului Cultural "Ionel Floaşiu":

  1. Raport privind monitorizarea activității asistenților personali desfășurată în perioada 1 Iulie 2021-31 Decembrie 2021.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea procedurii de acordare a unor înlesniri la plată a obligațiilor fiscale, pentru persoane fizice care pot beneficia de scutiri la plata majorărilor de întârziere.
  3. Proiect de hotărâre privind modificarea punctului E. din Anexa nr. 7 la Hotărârea Consiliului Local nr. 45/22.04.2021 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2022, la nivelul Municipiului Câmpia Turzii.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Măsurilor privind buna gospodărire a municipiului Câmpia Turzii, precum și stabilirea, constatarea și sancționarea contravențiilor.
  5. Proiect de hotărâre privind prelungirea contractului de concesiune nr. 1.740 din 04.02.2002.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea rețelei unităților de învățământ de pe raza administrativ - teritorială a Municipiului Câmpia Turzii, care vor funcționa în anul școlar 2022-2023.
  7. Proiect de hotărâre privind aprobarea ”Planului de acțiune sau de lucrări de interes local” ce se vor executa de beneficiarii de ajutor social, în anul 2022, la nivelul Municipiului Câmpia Turzii.
  8. Proiect de hotărâre privind prelungirea mandatului de membru provizoriu în Consiliul de Administrație al Societății Parc Industrial Câmpia Turzii S.A., a doamnei Moldovan Monica pe o perioadă de 2 luni, până la finalizarea procedurii de selecție.
  9. Diverse.
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS