Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Turda a fost premiată la Gala Green Report pentru Excelență în transport sustenabil și Excelență pentru orașe sustenabile!

Administraţie
Tools
Typography

În urma înscrierii municipiului la cele două categorii: Excelență în transport sustenabil și Excelență pentru orașe sustenabile, pe baza unui mecanism clar și transparent realizat de un juriu de specialitate am primit cele două premii, înmânate de domnul Andrei Corlan, secretar de stat, Ministerul Mediului.

Aceste premii stau drept mărturie eforturilor depuse de întreaga administrație pentru elaborarea și implementarea proiectelor prin care schimbăm modelele de mobilitate urbană la nivelul municipiului nostru.

Felicităm inițiativa publicației Green Report prin care sunt aduse în atenția publicului performanțele din domeniul sustenabilității din România. Totodată, vă mulțumim pentru aprecieri și vă dorim mult succes în ceea ce faceți!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS