Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Mesajul primarului Cristian Matei, cu ocazia sărbătoririi Unirii principatelor Române

Administraţie
Tools
Typography

Sărbătorim astăzi Unirea Principatelor Române, ziua în care s-a înfăptuit Mica Unire sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza în anul 1859.

Acum 163 de ani, prin voință, viziune și solidaritate înaintașii noștri puneau bazele României ca stat modern. Actul istoric înfăptuit pe 24 Ianuarie 1859 vine astăzi ca o lecție prin care noi toți trebuie să ne reamintim cât de important este să fim solidari și să ne tratăm ca frații!

Așa cum ne îndeamnă Hora Unirii, “Hai să dăm mână cu mână”, haideți să fim mai empatici și mai încrezători.

Indiferent unde vă aflați, dragi turdeni și români să fiți uniți și demni, purtând mereu în suflet respectul pentru România noastră frumoasă!

La mulți ani, Turda! La mulți ani, România!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS