Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

Cristian Matei: “Gândim noi strategii prin care vom crea condiții pentru extinderea Parcului Logistic Arieș astfel încât și alți investitori să vină la Turda”

Administraţie
Tools
Typography

Având în vedere contextul global în care multe companii europene își regândesc relocarea producției din țările terțe, Turda ar putea fi un loc perfect pentru a găzdui astfel de unități industriale.

Unul dintre marile avantaje ale orașului nostru constă în faptul că se situează în proximitatea celui mai important nod rutier din această zonă a Transilvaniei și, totodată, în apropierea celui mai mare aeroport din această parte a României.  

De asemenea, prin proiectele de modernizare a infrastructurii creăm condiții de acces optime atât în oraș cât și spre zonele gândite pentru a deschide calea relansării economiei locale prin stimularea producției într-un mod sustenabil, eco- friendly, competitiv și digitalizat.

O astfel de zonă este Parcul Logistic Arieș, unde vom face demersurile necesare pentru extinderea și modernizarea acestuia astfel încât să putem asigura dezvoltarea unei economii neutre din punct de vedere climatic și care să genereze noi locuri de muncă.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS