Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Cristian Matei: “Ne pregătim pentru a deveni comunitate sustenabilă marca European Energy Award!”

Administraţie
Tools
Typography

Astfel, în perioada următoare municipiul nostru va trece printr-un proces de evaluare realizat de către Romania Green Building Council (ROGBC) - Consiliul Român pentru Clădiri Verzi, coordonatorul proiectului European Energy Award din România.

Această certificare este un sistem de management al calității și recunoaștere a eforturilor municipalităților și regiunilor, care sprijină autoritățile locale în implementarea de politici privind transparența decizională, comunicarea interdepartamentală, eficiența energetică cât și planificarea pe termen lung.

Între orașele europene care dețin această certificare se numără: Iasi, Alba Iulia, Vama Buzăului, Zurich, Basel, Ravensburg, Dunkerque si alte peste 400 de municipalități. Odată obținută această certificare vom face încă un pas important în proiectarea viitorului smart city Turda.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS