Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Recensământul populației și al locuințelor 2022

Administraţie
Tools
Typography

Cel mai simplu mod să contribui la stabilirea exactă a populației țării noastre este din confortul de acasă!

Tocmai din acest motiv, Recensământul Populației și al Locuințelor 2022 are posibilitatea de a te autorecenza, online!

Intri pe www.recensamantromania.ro, în perioada 14 martie 2022 - 15 mai 2022, te autorecenzezi și primești o zi liberă, 100% plătită, de la serviciu!

Scopul recensământului este obținerea de date statistice privind numărul și distribuția teritorială a populației, a structurilor sale demografice și socio-economice, date referitoare la gospodăriile populației, precum și a condițiilor de locuit a populației țării, date asupra veniturilor populației și altele.

Dacă ai nevoie de ajutor, poți beneficia de facilitatea „Autorecenzare asistată”, într-una dintre locațiile puse la dispoziție de Primăria Municipiului Câmpia Turzii. Acestea vor fi făcute publice în săptămânile care urmează!

Este ușor! Este sigur! Este de acasă!

Participarea la recensământul populației și al locuințelor este obligatorie!

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS