Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

26
Fri, Apr
106 New Articles

Noi detalii privind recensământul populației și al locuințelor 2022

Administraţie
Tools
Typography

În perioada 14 martie - 15 mai 2022 are loc autorecenzarea precum și autorecenzarea asistată de recenzor, în cadrul Recensământului Populației și Locuințelor 2022.

Pentru a facilita accesul populației la autorecenzare asistată de un recenzor, Primăria Municipiului Câmpia Turzii vă pune la dispoziție un spațiu special amenajat în acest sens.

Astfel, autorecenzarea asistată, la nivelul Municipiului Câmpia Turzii se realizează în Palatul Cultural “ IONEL FLOAȘIU “,  Sala “ TIM - TIN “, de luni până duminică, între orele 08:00 și 22:00.

Vă reamintim că, Potrivit OUG nr. 19/2020, participarea la recensământul populației și al locuințelor este obligatorie!

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS