Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Primăria Turda: Întâmpinăm primăvara cu multă bucurie în centrul pietonal

Administraţie
Tools
Typography

Din 25 februarie, ora 12:30, începe Târgul Mărțișorului unde peste 20 de comercianți pun la dispoziția dumneavoastră mărțișoare, aranjamente florale sau produse handmade pe care să le oferiți celor dragi.

De asemenea, în zilele de 25 februarie, 1 și 8 martie, de la ora 12:30 vor avea loc momente artistice susținute de artiști ai ansamblurilor folclorice Țarina și Datina Turdeană și de Clubul de Canto Aria ale Casei de Cultură Turda.

Și pentru că primăvara începe cu fapte bune voluntarii AMoS vă așteaptă cu bucurie la standul #civic din cadrul Târgului. La acest stand veți putea obține mărțișoare și alte bunuri confecționate manual cu mult drag și dibăcie de către tineri talentați în schimbul unor donații.

Veniturile realizate vor fi investite în cadrul a alte 10 inițiative de tineret, coordonate de elevi de liceu într-un program de mentorat din cadrul Academiei Civice. Aceste inițiative includ recondiționarea de dispozitive IT pentru copii din mediul rural, diverse activități de educație non-formală, conferințe pe tematici psihologice și proiecte pentru consolidarea societății civile.

Târgul se va desfășura în perioada 25 februarie - 8 martie 2022.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS