Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Primăria Turda: Au început lucrările de modernizare pe strada Potaissa

Administraţie
Tools
Typography

La acest moment, echipele de la Domeniul Public execută săpături în vederea realizării fundației carosabilului. În etapa următoare se realizează rețelele de preluare a apelor pluviale după care vor avea loc lucrări de bordurare a părții carosabile și a trotuarelor.

În ultima etapă va fi așternut covorul asfaltic atât pe partea carosabilă cât și pe trotuare.

Pentru diminuarea disconfortului pentru cetățenii din zonă, lucrările au fost organizate pe tronsoane respectiv, modernizarea tronsonului cuprins de la intersecția străzii Potaissa cu strada Crișan până la intersecția cu strada Brâncoveanu, urmând ca apoi să se intervină și pe restul străzii.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS