Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

25
Thu, Apr
112 New Articles

Consiliul Județean a scos la licitație serviciile de proiectare în cadrul proiectului de modernizare a DJ 103G

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a publicat în S.E.A.P. anunțul aferent achiziției serviciilor de proiectare și asistență tehnică pentru realizarea documentațiilor necesare modernizării drumului județean 103G Varianta ocolitoare a municipiului Cluj-Napoca – Gheorgheni – Aiton – Ceanu Mic – Tureni (DN 1).

Drumul județean vizat de lucrările de modernizare și reabilitare are o lungime de peste 25 de kilometri.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj„Sectorul de drum pe care îl vom moderniza și reabilita este extrem de important din perspectiva faptului că acesta deservește o zonă vastă a județului și mai multe localități aflate în proximitatea zonei metropolitane. De asemenea, DJ 103G reprezintă și o alternativă de ocolire a municipiului Cluj-Napoca, prin legătura pe care o face între DN 1 și centura ocolitoare Vâlcele – Apahida.”  

Data limită de depunere a ofertelor pentru adjudecarea acestui contract este 29 martie 2022, ora 15.00, criteriul de atribuire fiind „cel mai bun raport calitate-preț”.

Valoarea estimată a contractului este de 2.025.000 de lei, fără TVA, finanțarea fiind asigurată din bugetul Consiliului Județean.

Durata de elaborare a documentației tehnice este de 4 luni și 15 zile, termen care curge de la data semnării contractului.

Biroul de presă

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS