Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Conacul Szentkereszty-Bethlen, viitor punct de atracție turistică la Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

În urma demersurilor întreprinse de Primăria Municipiului Câmpia Turzii, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a inclus Conacul Szentkereszty-Bethlen din municipiul nostru pe lista obiectivelor care vor fi cuprinse în cele 12 rute culturale reabilitate prin PNRR.

Conacul Szentkreszty-Bethlen este monument istoric al județului Cluj, iar includerea acestuia pe lista obiectivelor pentru reabilitare prin PNRR va genera un alt punct de atracție turistică în municipiul nostru.

Valoarea investiției se ridică la 1 milion de Euro.

Odată finalizat acest obiectiv, care se adaugă lucrărilor de la Complexul de Agrement „ La Trei Lacuri”, capacitatea turistică a Municipiului Câmpia Turzii va crește, exponențial.

„Să fii pe aceeași listă de investiții cu obiective cultural-turistice din România este un lucru extraordinar. Așteptăm cu nerăbdare licitația și demararea lucrărilor pentru ca, în cel mai scurt timp, toată lumea să vadă ce oferă municipiul nostru din punct de vedere turistic”, afirmă Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS