Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

VIDEO | Cristian Matei: “A fost predat amplasamentul în vederea începerii lucrărilor de modernizare a unui tronson important al străzii Barițiu”

Administraţie
Tools
Typography

Astfel,  echipele de la Domeniul Public au demarat lucrările de modernizare tronsonul cuprins de la intersecția străzii cu strada Cocoșului până la intersecția cu strada Intrarea Coastei.

După finalizarea lucrărilor de extindere a  rețelei de canalizare prevăzute în proiectul european derulat de Compania de Apă Arieș, strada va fi reabilitată până la intersecția cu drumul județean.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS