Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Municipiul Turda - premiat la Gala Capital Excelenţă în Management

Administraţie
Tools
Typography

Cristian Matei, primarul municipiului Turda: "Am avut onoarea în această seară să particip la un eveniment de înaltă ținută, Gala Capital Excelență în Management, organizată de revista Capital România, publicație economică, de prestigiu, care ne oferă materiale jurnalistice de calitate".

"În cadrul acestui eveniment, eforturile mele, munca și dedicarea echipei pe care o conduc, au fost din nou apreciate prin acordarea de către revista Capital a Premiului de Excelență în Management la categoria Administrator Public pentru Modernizare prin politici publice sustenabile" a continuat mesajul primarului pe pagina sa de facebook, edilul turdean încheind cu: "Capital România vă felicit încă o dată pentru întreaga voastră activitate și, nu în ultimul rând, le urez succes tuturor câștigătorilor din această seară la Gala Capital Excelență în Management!"

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS