Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

01
Sun, Oct
101 New Articles

Primăria Turda: A fost așternut primul strat de asfalt în curtea interioară de pe strada Calea Victoriei 102-110

Administraţie
Tools
Typography

În perioada următoare vor fi ridicate capacele  căminelor la cotă, iar apoi va fi așternut stratul de uzură. De asemenea, vor continua lucrările de asfaltare a trotuarelor și aleilor pietonale.

Modernizarea acestei zone se realizează în baza proiectului urban – Oprișani 3A, cu fonduri de la bugetul local. Astfel, se reabilitează și modernizează aleile auto și pietonale, se modernizează iluminatul public, se reamenajează spațiile verzi și platformele gospodărești și se înființează parcări de reședință.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS