Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

11
Thu, Aug
68 New Articles

Cheile Turzii și Cheile Turenilor, ecologizate de Consiliul Județean Cluj

Administraţie
Tools
Typography

Miercuri, 18 mai 2022, angajați din cadrul Consiliului Judeţean Cluj, alături de reprezentanți ai Serviciului Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, aflat în subordinea forului administrativ județean, au participat la o activitate de voluntariat care a vizat ecologizarea traseului deschis turiştilor din Rezervația Naturală ,,Cheile Turzii” precum și a Cheilor Turenilor.

Urmare a acestei acțiuni, au fost colectate deșeurile de pe întreg traseul parcurs, care au fost transportate până la ieșirea din cele două rezervații în vederea preluării de către firma specializată de salubritate.

Menționăm faptul că autoritatea publică clujeană a inițiat astfel de activități destinate conservării mediului înconjurător și în anii precedenți, sprijinind, de asemenea, și alte manifestări similare precum campania națională de curățenie ,,Let`s Do It, România!”.

Pe această cale, Consiliul Județean Cluj dorește să sublinieze importanța protejării bogățiilor naturale de care județul Cluj dispune și a promovării unui comportament ecologic și responsabil față de natură.

Biroul de presă

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS