Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

11
Thu, Aug
68 New Articles

Cristian Matei: “Gândim un program de finanțare dedicat ONG-urilor prin care să venim în sprijinul fiecărei organizații nonguvernamentale din municipiul nostru”

Administraţie
Tools
Typography

Prezent “cu toată deschiderea” la evenimentul Forum Civic organizat de AMoS ED, primarul municipiului Turda, Cristian Matei, s-a declarat un partener - ca reprezentant al administraţiei locale - al ONG-urilor din municipiul Turda.

Momentul participării la eveniment şi perspectivele de colaborare între administraţia locală şi organizaţiile non-guvernamentale au fost sumarizate de edilul turdean pe pagina sa de pe reţeaua de socializare Facebook:

Am reîntâlnit tineri implicați, dornici să contribuie la schimbare. Cu multe dintre ONG-urile locale colaborăm deja de câțiva ani buni, iar faptul că astăzi sunt o comunitate atât de numeroasă și frumoasă mă bucură nespus.
Prin comunicare, deschidere și dorința de implicare am reușit să atragem tot mai multe organizații nonguvernamentale care ni s-au alăturat atât la evenimentele publice, cât și în demersuri întreprinse pentru ajutorarea comunităților defavorizate.
Pentru continuarea colaborării și dezvoltarea relațiilor între administrația publică și mediul ONG, gândim un program de finanțare dedicat ONG-urilor prin care să venim în sprijinul fiecărei organizații nonguvernamentale din municipiul nostru.
Prin acest program avem în plan crearea unui punct comunitar special pentru ONG-uri concretizat într-un spațiu situat în centru. Pe lângă acest punct de lucru căutăm soluții pentru a facilita accesul în spațiile publice pentru evenimente nonprofit, precum parcuri, teatru sau muzeu.
Vă asigur că depunem toate eforturile pentru a avea o colaborare cât mai deschisă cu mediul ONG turdean. Nu în ultimul rând, felicit toți membri ONG-urilor pentru activitatea desfășurată și le doresc mult succes în tot ceea ce își propun!

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS