Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

16
Tue, Apr
105 New Articles

Măsuri de fluidizare a circulației în Piața Unirii din Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Ca o măsură de creștere a siguranței rutiere, la intersecția dintre Piața Unirii și străzile Băii, respectiv Gheorghe Doja, Primăria Municipiului Câmpia Turzii va amplasa un sens giratoriu, de plastic.

Astfel, începând de miercuri, 25 mai 2022, sectorul de flori din Piața Unirii se va reloca pe platoul asfaltat din spatele Companiei de Salubritate.

Decizia de amplasare a sensului giratoriu a fost luată de către Comisia de Sistematizare a Circulației din cadrul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS