Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Mon, Jul
89 New Articles

Drumul Apusenilor, finalizat în proporție de 90%

Administraţie
Tools
Typography

Președintele Consiliul Județean Cluj, domnul Alin Tișe, a realizat o analiză la zi a lucrărilor efectuate pe drumul județean de importanță turistică ce leagă localitatea Valea Drăganului de zona Barajului Floroiu.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Stadiul fizic al lucrărilor pe cei 25 de km ai Drumului Apusenilor este de cca. 90%. În prezent se lucrează intens la cele șapte poduri de pe traseu, inclusiv la cel mai important obiectiv rămas de executat, respectiv podul principal care traversează râul Crișul Repede”.

Concret, în ceea ce privește lucrările la trama stradală, constructorul a reușit să finalizeze toate lucrările conexe: șanțurile, rigolele, accesele la proprietăți, podețele, etc. În acest moment se așterne stratul final de uzură, acesta fiind deja amplasat pe o lungime de cca. 15 km.

În paralel, se lucrează la cele șapte poduri de pe amplasament, stadiul fizic al lucrărilor apropiindu-se de 50%. După completa finalizare a acestor obiective de infrastructură, constructorul va așterne stratul de uzură și pe restul sectoarelor.

Amintim faptul că Drumul Apusenilor vizează conectarea localităților din județele Cluj şi Bihor la Rețeaua de transport TEN-T, prin modernizarea și reabilitarea a două sectoare de drum județean: DJ 764B (Valea Drăganului –Baraj), în lungime de peste 22 km și DJ 108K (lim. județ Bihor – Baraj), în lungime de 3 km.

Biroul de presă
2 iunie 2022

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS