Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
115 New Articles

CAMPIA TURZII: Noul sediu al Companiei de Salubritate a fost inaugurat | VIDEO

Administraţie
Tools
Typography

Ziua de marţi, 17 decembrie 2013 a fost una dintre cele mai importante zile din acest an pentru Compania de Salubritate de la Câmpia Turzii: a fost inaugurat noul sediu al companiei, situat în apropierea halei agro-alimentare date în folosinţă nu cu mult timp în urmă la Câmpia Turzii.

Printre cei prezenţi la inaugurarea noului sediu s-au aflat primarul Radu Hanga, viceprimarul Dorin Lojigan, administratorul public Petre Pop, Ioan Oleleu în calitate de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Mircea Varga în calitate de reprezentant al CJPC Cluj, Şerban Rădulescu şi Avram Gal în calitate de reprezentanţi ai Partidului Conservator, consilieri locali, angajaţi ai Companiei de Salubritate şi, nu în ultimul, râmd, Ioan Şandru, director al Companiei de Salubritate Câmpia Turzii.
Momentul inaugural a debutat cu o scurtă slujbă de sfinţire a noului sediu, slujbă oficiată de părintele protopop Daniel Crişan de la Turda împreună cu părintele Daniel Vălean de Parohia Ortodoxă nr. II Câmpia Turzii.
Mărturisind că participă cu plăcere la inaugurarea noului sediu al companiei de Salubritate de la Câmpia Turzii, primarul Radu Hanga spunea: "Acum un an şi ceva ne puneam problema ce facem cu clădirea în care ne aflăm. Era fosta centrală termică, dezafectată. Erau păreri să o demolăm... Eu am fost pentru valorificarea ei". De asemenea, primarul Câmpăiei turzii spunea că realizarea apoi inaugurarea unui sediu al Companiei de Salubritate este parte integrantă din ideea unei sistematizări a zonei, iniţial inaugurându-se hala agro-alimentară de la Piaţa Unirii, iar "a doua faptă este acest sediu al Companiei de salubritate".
În plus, apreciind că inaugurarea trebuie tratată ca plină de semnificaţii, primarul Câmpiei Turzii spunea: "Compania se ocupă cu curăţenia. Curăţenia nu e o treabă de mâna a doua. Aşa cum se spune că oraşul nostru este un oraş curat, un oraş ordonat, aşa este şi Compania de Salubritate care are o parte din activităţile de igienă publică", Radu Hanga apreciind că noul sediu care tocmai se inaugura "oferă confort atât publicului cât şi pentru lucrătorii de la salubritate care au sediu şi condiţii de invidiat".
În calitate de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Ioan Oleleu observa, la rândul său, că "primăria şi echipa de la nivelul primăriei ne-a obişnuit cu proiecte" şi, adresând felicitări pentru noul sediu inaugurat, Ioan Oleleu îşi exprima convingerea, cu referire la administraţia de la Câmpia Turzii, că "în mod sigur nu vă veţi opri aici".
Aducând în discuţie un anumit standard al curăţeniei, vicepreşedintele CJ Cluj amintea şi de proiectul de gestionare a deşeurilor care este gândit la nivelul judeţului Cluj. La finalul alocuţiunii sale Ioan Oleleu a adăugat, cu referire la operatorul de salubritate de la Câmpia Turzii: "Aţi fost un exemplu în ceea ce priveşte gesionarea deşeurilor la nivelul judeţului Cluj şi cred că prin acest sediu nu aţi făcut altceva decât să le transmiteţi angajaţilor că e nevoie să fie şi în afară aşa cum e în acest sediu deosebit de frumos".
În calitate de manager al Companiei de Salubritate de la Câmpia Turzii, Ioan Şandru a dorit să aducă mulţumiri tuturor celor care s-au implicat. Începând cu primarul Radu Hanga şi continuând cu Consiliul Local de la Câmpia Turzii, Ioan Şandru a mulţumit Consiliului de Administraţie al societăţii, reprezentanţilor în AGA societăţii, "colegilor şi colboratorilor care ne-au sprijinit în proiectul nostru şi pe care l-am dus la îndeplinire" şi, nu în ultimul rând, Ioan Şandru a ţinut să mulţumească tuturor colegilor care s-au implicat şi au muncit pentru ca, în final, proiectul să prindă contur şi, până la urmă, să fie realizat.
În calitate de gazdă, însă, Ioan Şandru i-a invitat pe toţi cei prezenţi să viziteze toate încăperile noului sediu al Companiei de Salubritate şi chiar să vizioneze "un filmuleţ de şapte minute" despre evoluţia proiectului de la început şi până la stadiul inaugurării.

{dailymotion}x18jfei_un-nou-sediu-pentru-compania-de-salubritate-campia-turzii{/dailymotion}

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS