Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Mon, Jul
89 New Articles

Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor, sărbătorite la Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Astăzi, în zi de dublă semnificație pentru poporul român, autoritățile locale ale Municipiului Câmpia Turzii, în colaborare cu Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu" au organizat un ceremonial militar-religios, dedicat Zilei Eroilor Neamului Românesc.

Festivitățile au debutat cu intonarea imnului de stat, „Deșteaptă-te, române!", de către Fanfara „Promenadă" a Centrului Cultural Câmpia Turzii. Apoi, preoții ortodocși din Municipiul Câmpia Turzii au oficiat o slujbă de pomenire, în memoria eroilor căzuți în cele două războaie mondiale și în revoluția anticomunistă, din decembrie 1989.

După slujba de pomenire, au urmat alocuțiuni rostite de către domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, precum și de reprezentantul Bazei 71 Aeriene „General Emanoil Ionescu".

Primarul Municipiului Câmpia Turzii a depus coroane de flori la Troița „Slavă Eroilor Neamului Românesc", la Monumentul Eroilor Români din Cimitirul Eroilor, precum și la Monumentul Eroilor Aviatori, de la intrarea în Municipiu.

De asemenea, coroane de flori au fost depuse în numele Bazei 71 Aeriene „General Emanoil Ionescu", precum și Grupul 3 Cercetare şi Supraveghere prin Radiolocaţie şi Avertizare Timpurie „General Vasile Mihalache".

A fost o zi emoționantă, în care persoanele prezente și-au adus aminte de sacrificiile date de ostașii români pe câmpurile de luptă, pentru desăvârșirea idealurilor naționale.

Jertfa, memoria și bravura lor nu vor fi uitate niciodată...

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS