Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Mon, Jul
89 New Articles

ANUNȚ ÎNCEPERE PROIECT POIM "Achiziționarea de echipamente de protecție medicală, pentru Școala Gimnazială "Ioan Bujor" din comuna Petreștii de Jos"

Administraţie
Tools
Typography

COMUNA PETREȘTII DE JOS, cod de identificare fiscală 5507056, înregistrat la Registrul autorităților publice cu nr.- , cu sediul în Petreștii de Jos, Str. Principala nr. 76, județul Cluj, cod poștal 407455, România, telefon/fax 0264310260/0264310260, poștă electronică: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., derulează începând cu data de 29.03.2022, proiectul "Achiziționarea de echipamente de protecție medicală, pentru Școala Gimnazială "Ioan Bujor" din comuna Petreștii de Jos", Cod proiect: 148757.

Proiectul se implementează de către beneficiarul COMUNEI PETREȘTII DE JOS, reprezentată legal prin domnul IOAN PÎRV, în calitate de beneficiar al finanțării.

Obiectivul general al proiectului:
Dotarea unitatii de invatamant, Scoala Gimnaziala ,,Ioan Bujor’’ Petrestii de Jos cu echipamente de protectie/dispozitive medicale, in vederea gestionarii crizei sanitare si diminuarea riscului de propagare a infectiei cu SARS-COV-2.
Proiectul contribuie la Obiectivele POIM, la Axa Prioritara 9 Protejarea sanatatii populatiei in contextul pandemiei cauzate de COVID-19, prin prioritatea de investitii 9a Investitii in infrastructurile sanitare si sociale care contribuie la dezvoltarea la nivel national, regional si local, reducand inegalitatile in ceea ce priveste starea de sanatate, promovand incluziunea sociala prin imbunatatirea accesului la serviciile sociale, culturale si de recreere, precum si trecerea de la serviciile institutionale la serviciile prestate de comunitati si Obiectivul Specific 9.1 Cresterea capacitatii de gestionare a crizei sanitare COVID-19 vizeaza promovarea investitiilor necesare pentru consolidarea capacitatii de reactie la criza de sanatate publica cauzata de raspandirea virusului SARS-CoV-2, intrucat urmareste actiuni specifice, clare si justificabile in acest sens, respectiv: achizitia de echipamente de protectie/dispozitive medicale de tipul: masti, dezinfectanti, dispensor, dozator sapun lichid, sapun lichid, termoscaner, nebulizator, termometru, covor decontaminare, termometru non-contact. Toate aceste produse sunt destinate elevilor si cadrelor didactice din comuna Petrestii de Jos, avand ca scop protejarea sanatatii comunitatii si reducerea inegalitatilor de ordin social. Prin implementarea proiectului, derularea activitatilor educationale se va putea desfasura in conditii de siguranta, asigurandu-se accesul la educatie a tuturor categoriilor de elevi, fiind redusa ori eliminata stigmatizarea pe motiv de gen, etnie, nationalitate, conditii financiare etc.
Astfel, cu ajutorul proiectului, solicitantul isi propune crearea capacitatii adecvate de gestionare a crizei sanitare, prin diminuarea riscului de propagare a infectiei cu SARS-CoV-2 in sistemul public de educatie preuniversitara, respectiv la nivelul Scolii Gimnaziale ,,Ioan Bujor’’ Petrestii de Jos.

Rezultate:
1 Asigurarea gestionării corespunzătoare a procesului de implementare a proiectului
2 Asigurarea dotărilor și echipamentelor necesare în contextul gestionării crizei COVID 19
3 Asigurarea acțiunilor obligatorii privind transparența pentru proiectele finanțate din fonduri europene, conform prevederilor manualului de identitate vizuală

Cod proiect: 148757
Perioada de implementare a proiectului: 22 de luni, respectiv între data 01 septembrie 2020 – 30 iunie 2022, aceasta cuprinzând și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de Finantare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

Valoarea totala a proiectului: 160.694,90 lei
Valoare cofinanțare: 0 lei

"Proiect finanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Infrastructura Mare 2014-2020"

Date de contact:
COMUNA PETREȘTII DE JOS
Petreștii de Jos, Str. Principala nr. 76, județul Cluj, cod poștal 407455, România,
telefon/fax 0264310260/0264310260, poștă electronică: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., https://petrestiidejos.ro/

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS