Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

CA al Salinei Turda s-a completat cu o completare la completare

Administraţie
Tools
Typography

Aşa este: Consiliul de Administraíe de la SC Turda Salina Durgău SA a fost completat. CA provizoriu, despre acela era vorba, cel care părea să fie complet în forma iniţială. Dar n-a fost să fie. Aşa că s-a completat.

Mai concret, în şedinţa Consiliului Local de pe 18 decembrie, apare un proiect de hotărâre împins pe ordinea de zi de către grupul PD-L din Consiliul Local Turda, un proiect care completa primul articol al unei hotărâri luate cu o săptămână şi ceva înainte şi prin care se desemna componenţa CA-ului provizoriu de la Salina Turda.
Prin HCL 2067/2013 erau numiţi membrii provizorii - prin adoptarea unui proiect de hotărâre elaborat tot din iniţiativa grupului PD-L - Vasile Tot, Cristian Matei şi Sorin Sabău.
Acuma, pedeliştii o fi crezând că nu e bine. Astfel, CA-ul provizoriu care părea complet, trebuie completat - deci din iniţiativa PD-L - aşa că a fost completat cu încă doi membri, anume Szekely Istvan şi Călin Felezeu.
Aşa că, deocamdată, cei cinci îşi vor exercita mandatul "până la finalizarea procedurilor de numire a administratorilor".
Presupunând că ne-am întreba cum vine "finalizarea procedurii de numire", noi urăm pedeliştilor să mai vină cu câte o modificare la modificarea modificării şi aşa, din doi în doi, din număr impar în număr impar (şi chiar din număr prim în număr prim - pentru cunoscători) până la un moment dat, poate e ajunge la numărul dorit, pedeliştii se vor fi săturat de completări la completări şi, dacă tot ies la număr, hai, bă, s-o lăsăm aşa, că-s destui, dă-o dreaq!
 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS