Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
115 New Articles

Se asfaltează strada spre cartierul LUT

Administraţie
Tools
Typography

Suntem entuziasmați să anunțăm asfaltarea celei de-a patra arteră majoră de circulație din Municipiul Câmpia Turzii - strada Iancu Jianu.

Tronsonul rutier care face legătura între cartierele Centru și Lut este în plin proces de asfaltare, după lucrările majore de reabilitare, atât în subteran, cât și în suprateran.

Întrucât strada este tranzitată zilnic de un număr mare de autocamioane de mare tonaj, la reabilitarea acesteia s-au folosit proceduri și materiale speciale. Acestea vor conferi un grad ridicat de rezistență, în timp.

Acest proiect de investiții va asigura creșterea nivelului de bunăstare, atât pentru persoanele care locuiesc în cartierul Lut, cât și pentru cei care tranzitează zona, inclusiv pentru agenții economici locali.

„Le mulțumesc tuturor cetățenilor care locuiesc în cartierul Lut, celor de pe strada Iancu Jianu, precum și străzile adiacente, pentru răbdarea de care au dat dovadă, în timpul lucrărilor. Iată că, în doi ani, am reușit să reabilităm 4 artere majore de circulație: strada Republicii, strada Aurel Vlaicu, strada Avram Iancu și strada Iancu Jianu, care vor deservi transportului public urban, precum și proiectelor de mobilitate urbană și alternativă, din Municipiul Câmpia Turzii”, afirmă Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS