Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Mon, Jun
124 New Articles

Salubrizare pe strada Nicolae Teclu

Administraţie
Tools
Typography

Marţi, 2 august, echipele de la Domeniul Public și beneficiarii ajutorului social au salubrizat zonele afectate de poluare cu deșeuri reziduale, textile, plastic, metal, cauciucuri de pe strada Nicolae Teclu.

Deșeul rezultat a fost predat către compania de salubritate, Supercom. De asemenea, a fost salubrizat carosabilul și au fost montate coșuri de gunoi.

Ulterior acestor acțiuni au fost efectuate lucrări de întreținere a spațiilor verzi de către Prival. Finanțarea acestor acțiuni a fost obținută de la Administratia fondului de mediu prin programul Curățăm România.

Prin astfel de acțiuni ne dorim ca simțul civic să fie răspândit în rândul tuturor locuitorilor orașului și împreună să #PăstrămTurdaCurată.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS