Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Marţi, 2 august, a fost predat amplasamentul pentru modernizarea străzilor Intrarea Stadionului și Stadionului

Administraţie
Tools
Typography

Conform contractului de finanțare pentru construire Sală competițională de nivel international, încheiat cu Compania NaționaIă de Investiții, asigurarea utilităților necesare utilităților obiectivului precum și amenajarea zonei exterioare sunt in sarcina autorității publice locale.

Astfel, prin acest proiect se vor realiza următoarele lucrări:

  • Modernizare strada Stadionului începând din strada Câmpiei
  • Amenajare platforme parcări limitrofe Sălii Polivalente
  • Amenajare spații verzi și montare mobilier urban
  • Iluminat public ornamental perimetral
  • Asigurare branșament apă, racord canal, canalizare pluvială și branșament electric inclusiv post trafo.

Alături de Sala Polivalentă aceste investiții vor transforma zona complet. De asemenea, prin modernizarea străzii Intrarea Stadionul se realizează și accesul facil la viitoarea autobază a companiei de Transport Urban Public, proiect în derulare.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS