Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

08
Fri, Dec
139 New Articles

Se introduce canalizarea în localitățile clujene Rediu și Aiton

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Județean Cluj a emis certificatul de urbanism necesar autorizării lucrărilor de introducere a canalizării menajere în localitățile Aiton și Rediu, comuna Aiton.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean: „Datorită obținerii finanțării prin programele naționale de investiții, ne-am mobilizat la nivelul administrației județene prin oferirea întregului sprijin de care are nevoie UAT Aiton pentru implementarea acestui proiect. Ne dorim ca infrastructura și utilitățile să țină pasul cu ritmul accelerat de creștere economică și socială a zonei metropolitane, motiv pentru care susținem toate proiectele locale care aduc un plus calității vieții din zona rurală”.

Investiția prevede introducere rețelei de canalizare menajeră în intravilanul satelor Aiton și Rediu pe o lungime totală de aproximativ 31,5 km, cu cca. 720 de racorduri de canalizare realizate până la limita de proprietate. De asemenea, investiția mai prevede construirea a 13 stații de pompare a apelor uzate și racordarea lor la rețeaua de electricitate.

Lucrările de proiectare și execuție, în valoare de 14.490.000 lei, sunt finanțate prin programul guvernamental „Anghel Saligny”.

Biroul de presă
18 august 2022 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS