Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

04
Wed, Oct
105 New Articles

Primăria Turda: Let’s do it, Turda!

Administraţie
Tools
Typography

În data de 17 sept 2022, ora 9:00 în parteneriat cu asociația “Let's Do It, Romania!” Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor demarăm campania de ecologizare.

Alături de voluntari din instituții de învățământ, agenți economici, voluntari de la Administrația Bazinală de Apă Mureș și ONG-uri locale, vom ecologiza malul drept și stâng al râului Arieș

Punctul de întâlnire: în zona podului peste Arieș situat la intersecția străzii Constructorilor cu strada Plopilor.

Voluntarii vor primi saci și mănuși, iar firma de salubritate Supercom va colecta toți sacii de deșeuri. Doritorii se pot înscrie pe platforma Let's Do It, Romania!: https://bit.ly/3RnUR3c sau la numărul de telefon 0751.235.553.

Let’s Do It, Turda!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS