Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

29
Wed, Nov
135 New Articles

Şedinţă ordinară la Câmpia Turzii. Vezi ordinea de zi!

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia Primarului Municipiului Câmpia Turzii nr. 920/23.09.2022, Consiliul Local Câmpia Turzii a fost convocat în şedinţă ordinară pentru joi, 29.02.2022, la ora 13.00.

Programată a se desfăşura în sala de şedinţe a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu”, şedinţa are anunţată următoarea ordine de zi:

 1. Raportul administratorilor privind activitatea societății SC PARC INDUSTRIAL CÂMPIA TURZII SA, PE SEMESTRUL I - 2022.
 2. Raportul Dl. Primar Dorin Nicolae LOJIGAN privind deplasarea în orașul Mohacs și orașul Cimișlia.
 3. Raportul Dl. Viceprimar Sabin Marcel GHEMEȘ privind deplasarea în orașul Cimișlia.
 4. Raportul Dl. Consilier local Călin Sorin CRIHĂLMEANU, privind deplasarea în orașul Mohacs.
 5. Proiect de hotărâre privind încetarea aplicabilității HCL nr. 33 din 24.02.2022 privind scoaterea din funcțiune și casarea unui mijloc fix aflat în domeniul privat al municipiului Câmpia Turzii și participarea la Programul de stimulare a înnoirii Parcului Auto Național 2020-2024, denumit generic RABLA CLASIC.
 6. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitație publică a unui spațiu aparținând domeniului public al Municipiului Câmpia Turzii, situat pe str. Vasile Goldiș, nr. 6, ap. 5, în vederea înființării unui cabinet de servicii medicale, de activități conexe serviciilor medicale sau de activități de medicină complementară/alternativă.
 7. Proiect de hotărâre privind însușirea documentației cadastrale privind dezmembrarea imobilului înscris în CF nr. 55918 Câmpia Turzii.
 8. Proiect de hotărâre privind însușirea documentației cadastrale privind dezmembrarea imobilului înscris în CF nr. 55980 Câmpia Turzii.
 9. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru lucrarea ”Schimbare de destinație din casă în spațiu comercial textile” desființare parțială și extindere, str. Aurel Vlaicu, nr. 18, Municipiul Câmpia Turzii, jud. Cluj.
 10. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru lucrarea Construire Locuințe Unifamiliale, anexe și împrejmuire, str. Academician David PRODAN, nr. 30C, Municipiul Câmpia Turzii, jud. Cluj.
 11. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenului de executare a lucrărilor de construire a unei locuințe pe un teren atribuit în temeiul Legii 15 din 2003.
 12. Proiect de hotărâre privind aprobarea Programului de tip ”Școală după Școală” pentru elevii din învățământul primar din Municipiul Câmpia Turzii în anul școlar 2022-2023.
 13. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului local de acțiune pentru incluziunea comunităților de romi din Municipiul Câmpia Turzii pentru perioada 2022-2027.
 14. Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 56/26.03.2020 privind stabilirea componenței Comisiei Sociale de analiză pentru verificarea și analizarea dosarelor depuse, în vederea stabilirii ordinii de prioritate în soluționarea cererilor de locuințe sociale și a locuințelor din fondul locativ de stat, modificată prin HCL nr. 223/17.12.2020 și HCL nr. 79/27.05.2021.
 15. Proiect de hotărâre privind numirea reprezentanților Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii ca membrii în Consiliul de Administrație și ca membrii în comisia pentru evaluarea și asigurarea calității din unitățile de învățământ preuniversitar de stat.
 16. Diverse
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS