Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

24
Wed, Apr
109 New Articles

Mesajul primarului Cristian Matei, cu ocazia sărbătoririi Zilei Armatei României

Administraţie
Tools
Typography

Sărbătorim astăzi Armata Română și victoria obținută în 25 octombrie 1944 când Transilvania a fost eliberată de sub ocupație horthystă!

Este o zi în care se cuvine să-i cinstim pe toți acești eroi care, cu demnitate și onoare, slujesc patria sub drapelul tricolor. Totodată, ne aducem aminte cu recunoștință de toți eroii noștri care și-au sacrificat viața pentru ca noi să trăim în pace și unitate.

Dacă privim în urmă, în campaniile celui de-Al doilea Război Mondial Armata României a suferit mari pierderi în rândul militarilor. Cu toate acestea, solidari, au continuat să lupte alături de trupele aliate contribuind la obținerea victoriei din 9 mai 1945 și încheierea celui de-Al Doilea Război Mondial. Aceste fapte rămân în istoria noastră ca neam și ca țară, fiind un model de sacrificiu pentru binele comun.

Faptul că astăzi ne aflăm într-un context de securitate schimbat care iată ne aduce în fața unor acțiuni imprevizibile, ne face încă o dată să ne înclinăm în fața tuturor românilor care poartă uniforma militară!

Cu recunoștință și respect pentru devotamentul și actele de curaj de care dă dovadă față de țară, spun din suflet LA MULȚI ANI, Armatei Române!

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS