Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

18
Thu, Apr
113 New Articles

ANUNȚ! În atenția tuturor posesorilor de abonamente parcare de reședință din Câmpia Turzii

Administraţie
Tools
Typography

Vă reamintim că până la 31.01.2023 se pot depune documentațiile privind vizarea abonamentelor pentru locurile parcare de reședință pentru anul 2023.

Acestea se depun la sediul Serviciului Public Poliția Locală de pe strada 1 Decembrie 1918 nr.4, în următorul interval orar: Luni,Miercuri și Joi: 07:00-15:30, Marți:07:00-17:30, Vineri:07:00-13:00 având la dumneavoastră următoarele documente în original sau copie:

Persoane fizice: abonamentul, carte de identitate abonat cu domiciliul stabil sau reședință în apropierea parcajului, certificat înmatriculare autoturism proprietate/dovada calității de utilizator, cu inspecția tehnică în valabilitate.

Persoane juridice: abonamentul, certificat de înregistrare sau certificat constatator al abonatului,din care să rezulte adresa în apropierea parcajului, certificat înmatriculare autoturism în proprietate/utilizare cu inspecția tehnică în valabilitate.

Tariful abonamentului de parcare este de 130 lei/an pentru parcările amenajate și 65 lei/an pentru parcările neamenajate achitat în intervalul mai sus menționat(31.10.2022-31.01.2023). În caz contrar începând cu data de 01.02.2023 locurile de parcare vor fi redistribuite la tariful de 15 lei/lună(parcare amenajată), respectiv 10 lei/lună(parcare neamenajată).

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS