Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Şedinţă extraordinară online la Turda. E despre sala de sport...

Administraţie
Tools
Typography

Consiliul Local Turda a fost convocat - prin Dispoziţia - în şedinţă extraordinară pentru vineri, 4 noiembrie la ora 10.00.

Programată a se desfăşura onlşine, şedinţa are pe ordinea de zi un singur proiect de hotărâre:

1. Prezentarea și aprobarea procesului verbal al şedinţei precedente;

2. Probleme ale Direcției Strategie și Dezvoltare Locală;
2.1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind modificarea și completarea HCL nr. 158/12.05.2017 referitoare la aprobarea Studiului de fezabilitate și a principalilor indicatori tehnico-economici aferenți obiectivului de investiții Sală de sport competițională de nivel internațional, Bază sportivă Turda, în municipiul Turda, str. Stadionului nr. 14, județul Cluj, cu modificările și completările ulterioare.
- iniţiator Primarul Municipiului Turda, domnul Matei Cristian Octavian.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS