Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Acces interzis pe unul din podurile turdene peste Arieş

Administraţie
Tools
Typography

Administrația Naţională Apele Române, Administraţia Bazinală de Apă Mureş a restricționat accesul pe podețul peste Arieș din Parcul Central.

În vederea evitării producerii unor accidente în rândul pietonilor cauzate de stadiul avansat de degradare a pasarelei din această zonă, accesul pietonal este interzis până la remedierea situației existente.

Vă reamintim că acest pod nu este în administrarea Primăriei, iar astfel reparația capitală revine Administrației Naționale Apele Române.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS