Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Şedinţă ordinară la Câmpia Turzii. Vezi ordinea de zi

Administraţie
Tools
Typography

Prin Dispoziţia 1099/16.11.2022 a Primarului Municipiului Câmpia Turzii, Consiliul Local Câmpia Turzii a fost convocat în şedinţă ordinară pentru marţi, 22.11.2022 la ora 13.00.

Programată a se desfăşura în sala de şedinţe a Palatului Cultural “Ionel Floaşiu”, şedinţa are anunţată următoarea ordine de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind acordarea titlului de ”Cetățean de Onoare” al Municipiului Câmpia Turzii, domnului Gheorghe Roșca.
  2. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de Venituri și Cheltuieli al Municipiului Câmpia Turzii pentru anul 2022 și a listei de investiții aferentă.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea scoaterii din funcțiune și casării unui mijloc fix aparținând domeniului privat al Municipiului Câmpia Turzii.
  4. Proiect de hotărâre privindactualizarea inventarului bunurilor care alcătuiesc domeniul privat al municipiului Câmpia Turzii, respectiv de modificare a datelor de identificare și a valorii bunului teren înscris în CF nr.51484 Câmpia Turzii și completare cu imobilele rezultate din dezmembrare.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru lucrarea Extindere Fabrica La Lorraine - Faza 4, str. Laminoriștilor, nr. 151, municipiul Câmpia Turzii, jud. Cluj.
  6. Proiect de hotărâre privind aprobarea listei de priorități a solicitanților care au acces la locuințele sociale pentru anul 2023, destinate închirierii, precum și propunerile privind ordinea și modul de soluționare a acestora în Municipiul Câmpia Turzii.
  7. Proiect de hotărâre privind repartizarea unei locuințe sociale, situată în Municipiul Câmpia Turzii, str. Gheorghe Barițiu nr. 36, ap. 38.
  8. Diverse
BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS