Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

05
Mon, Dec
135 New Articles

Start în proiectul de reabilitare a Parcului Central „Ionel Floașiu”, a Teatrului de Vară și a Palatului Cultural „Ionel Floașiu”

Administraţie
Tools
Typography

Miercuri, 23 noiembrie 2022, constructorul va începe lucrările de îndepărtare a elementelor vegetale și de mobilier urban din Parcul Central „Ionel Floașiu”, în vederea implementării proiectului european de regenerare urbană.

Reabilitarea Parcului Central „Ionel Floașiu”, a Teatrului de Vară și a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” este finanțată printr-un proiect european.

Arborii sănătoși vor fi relocați, în vederea conservării, iar cei care reprezintă un pericol pentru siguranța cetățenilor vor fi tăiați.

Totodată, ne bucurăm să vă anunțăm că vor demara lucrările de reabilitare a Teatrului de Vară. Prin aceste lucrări, vom putea oferi publicului o nouă experiență a spectacolelor în aer liber.

Proiectul european „Regenerare urbană prin reabilitarea Palatului Cultural „Ionel Floașiu”, a Teatrului de Vară și a Parcului Central „Ionel Floașiu” din Municipiul Câmpia Turzii” are o valoare de 23.268.969,55 lei, respectiv 4.996.021,37 Euro și este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Înțelegem faptul că aceste lucrări ar putea genera un disconfort pentru cetățenii din zonă, însă obiectivul de investiții se realizează în beneficiul întregii comunități.

Direcția Relații cu Comunitatea

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS