Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

19
Fri, Apr
107 New Articles

Primăria Turda: “Lucrările din cadrul proiectului „Regenerarea zonei Obelisc Mihai Viteazu prin crearea unui nou parc public în municipiul Turda” sunt în plină desfășurare”

Administraţie
Tools
Typography

Au început lucrările la organizarea de șantier, iar in paralel se execută măsurătorile topografice și igienizarea arealului. De asemenea, se pregătește terenul pentru execuția gardului de împrejmuire a parcului.

La finalul lucrărilor de modernizare zona va deveni încă un punct important de atracție din oraș, iar turdenii și turiștii care ne vor vizita orașul vor avea la dispoziție un spațiu perfect de relaxare și petrecere a timpului liber.

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS