Site-ul www.AgoraMedia.ro foloseşte fişiere de tip cookies pentru a opera și îmbunătăți utilizarea site-ului și funcționalitatea serviciilor oferite precum şi pentru a îmbunătăţi experienţa dvs. de navigare, ele putând include informații despre data și ora vizitei sau istoricul de navigare, în general fiind vorba de fişiere de la terţi (youtube.com, vimeo.com, trafic.ro, Google Analytics etc.). Pentru continuarea accesării site-ului www.AgoraMedia.ro, vă solicităm permisiunea de a agrea politica noastră de utilizare cookies.

20
Sat, Apr
107 New Articles

Primăria Turda a prezentat lista actualizată a locurilor unde sunt amplasate containere de 7 metri cubi

Administraţie
Tools
Typography

Lista actualizată a locațiilor unde sunt amplasate containere de 7 mc este următoarea:

  • Strada Stadionului
  • Strada Lotus
  • Strada Aviatorilor
  • Strada Anton Pann
  • Strada Livezilor
  • Strada General Dragalina

Vă reamintim că în aceste containere pot fi depozitate:

Pentru a putea fi depuse în containere, crengile trebuie să fie tăiate la o dimensiune care să permită depunerea în container și să fie legate în mănunchi, iar frunzele și iarba trebuie să fie depozitate în saci care ulterior trebuie goliți în container.

Deșeurile voluminoase de uz casnic precum piesele de mobilier trebuie demontate sau dezasamblate, astfel încât containerul să fie folosit la capacitate maximă.

Deșeurile din construcții provenite din locuințe, generate de activități de reamenajare și reabilitare interioară sau exterioară a acestora, trebuie depozitate în saci rezistenți precum cei de rafie care trebuie goliți în interiorul containerului.

ATENȚIE: Toate deșeurile trebuie depuse în container și nu în exteriorul acestora!

Având în vedere multiplele situații în care aceste containere au fost folosite necorespunzător facem un apel către toți locuitorii municipiului să respecte regulamentul și să depoziteze deșeurile conform inscripționărilor de pe containere.

 

 

BLOG COMMENTS POWERED BY DISQUS